Donateursactie

Wij doen van harte een beroep op u: zonder uw financiële steun gaat het niet. Lees meer over onze donateursactie en doneer meteen via iDEAL!

Van tekst tot preek

Save the date: op 15-16 februari 2023 verzorgen Ad van Nieuwpoort en Marco Visser weer de cursus Oude Bronnen Nieuwe Tijden op Nieuw Hydepark in het kader van de nascholing voor predikanten en kerkelijk werkers: https://www.pthu.nl/onderwijs/nascholing/cursusaanbod/oude-bronnen-nieuwe-tijden/

Exegesezoom

Ons online preekteam gaat dapper door. Elke dinsdagochtend een uurtje vertalen, lezen, exegese; en dan op naar de preek. Deze weken gaan we door het boek Ruth heen, dat zo fijnzinnig het gewone leven vertelt. Na de zomer: teksten over de profeet Elisa en uit Jesaja. Stap gerust in. Met de vrienden van de Monshouwerstichting en vele andere leuke mensen.

Temidden van het tumult

Op vrijdag 1 juli organiseert de Miskotte Stichting een studiemiddag over ‘Temidden van het tumult’, de bundel nieuwe preken van K.H. Miskotte. Met sprekers Kees van Ekris en Ad van Nieuwpoort, en leesgroepen.

Marco Visser gepromoveerd op het proefschrift Pars pro toto

Op 9 februari is Marco Visser aan de PThU gepromoveerd op het proefschrift Pars pro toto.

Nieuwe website!

Onze website is volledig vernieuwd. Nu nog gebruiksvriendelijker, met de laatste technieken en ook heel mobiel- en tabletvriendelijk. Welkom!